Saturday, June 28, 2014

G. A Syoknya Ramadhan Datang Lagi 2014 by Tea & Coffee Lover

<< klik banner jika berminat nak join >>

29 June sehingga 29 July 2014

Mencari 11 orang pemenang bertuah ! Hanya perlu follow dan klik, anda mungkin antara
11 pemenang yang di cari ^^ Buat top referral, duit raya menanti anda. Jangan
lepaskan peluang keemasan ini tau. 





Mini Giveaway Blog HT

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 29.6 - 7.7.14

2 pemenang bertuah dicari ! Hadiah pertama ialah berupa sabun buah pilihan pemenang
dan review blog bagi pemenang tempat kedua . Jom memeriahkan mini GA ni ^^



Ketuk-Ketuk Aidifitri

duedate : 24.6 sehingga 14.7 2014

Dengan hanya empat langkah mudah, anda mungkin berpeluang untuk memenangi
hadiah yang berupa kuih raya dari Dnialicious Cake House ! Berlangsung hanya sehingga
7 Julai ini. 2 orang pemenang bertuah dari setiap negeri akan dipilih secara random.
Jika penyertaan mengalakkan, seorang pemenang bertuah akan memenangi grand prize.
Apa tunggu lagi ? Jom memeriahkan raya anda tahun ni dengan kuih raya dari
Dnialicious Cake House ! ^^
Ketuk-Ketuk Aidilfitri(KKA) merupakan satu program pertama di Malaysia yang diasaskan 
oleh Puan Siti Aisyah Bt Zulkifli Ramond yang merupakan seorang pengarah 
pemasaran dalam syarikat Farich Holdings Sdn. Bhd. Program ini merupakan hak 
milik dan diuruskan oleh Farich Holding Sdn. Bhd secara sepenuhnya. Program ini 
direka untuk memberi peluang niaga kepada setiap individu yang berminat 
menjadi usahawan terutama usahawan muslim.

KKA mengumpulkan pengeluar-pengeluar 'premium cookies' iaitu pengeluar biskut 
dan kek lapis terbaik dari seluruh Malaysia yang menggunakan bahan-bahan berkualiti 
dalam menghasilkan biskut mereka. Biskut-biskut dari seluruh malaysia ini 
dikumpul di HQ(Farich Holdings Sdn Bhd) untuk dijenamakan dibawah 
program KKA sebelum diedarkan kepada stokis-stokis di setiap 
negeri sebelum dijual kepada pelanggan. 

Produk KKA ini adalah 100% keluaran muslim dan mempunyai 20 produk iaitu 
18 jenis biskut dan 2 jenis kek lapis kukus yang berkualiti dan beraneka rasa. 
Setiap jenis dihasilkan dengan bahan-bahan yang berkualiti yang berjenama 
seperti 'Butter Anchor'. Setiap kotak biskut mempunyai 36 keping hingga 60 keping 
biskut bergantung kepada jenis. 

Senarai jenis dan harga  biskut dan kek lapis boleh dilihat pada katalog dibawah;




Anda boleh dapatkan biskut raya "Premium Cookies Ketuk-Ketuk Aidilfitri' 
daripada stokis dan agen berhampiran anda.


**tempahan produk-produk KKA akan ditutup selepas minggu pertama puasa 2014**

**update terbaru senarai agen sila ke D'nialiciousBlog**



Friday, June 20, 2014

GA Mini Popia Ikan Bilis Nurul Yui

<< klik banner di atas untukjoin >>

Duedate : 18.6 - 25.6.2014
Pengumuman pemenang pada : 27.6.2014

Saya nak Mini Popia Ikan Bilis Nurul Yui kerana...

Tak pernah sekali dalam seumur hidup saya setelah 18 tahun 3 bulan _ hari hidup,
merasa dengan lidah saya sendiri apakah rasa sebenar popia ikan bilis ni. Biasa dengar orang
je cakap popia ni best,  Mak Esah Goreng Pisang pernah berbicara di kedai
Goreng Pisangnya di Kg. Pisang yang zombie berkeliaran tu, 

" Eh ! Rugi mung dok makang popia ikang bilis ea. Sedap sambil menjilat 
buku lali ! " *overnya Mak Esah ni.. ==' 

Kita ni orang ganu, setiap kali raya, popia ikan je.. Dop pernah lagi makan yang
inti ikan bilis. Bukan tak ada, tapi JARANG sangat ada. Sempena Kak Yui buat mini
GA popia ikan bilis ni, kita hanya mencuba nasib. Kalo ada rezeki,
dapat.. Kalo takdop nok buat guane sudoh tertulis di luhz mahfuz rezeki kita mana..
hehehe Bagi ayat ganu lalu ^^

## Join ni pun nak support each other.. menang ke kalah lain cerita *ayat mengalah
 nanti-nantikan walaupun taktahu bila, kalau saya diberi kesempatan buat GA, Kak Yui 
jangan lupa join key ? hihi Goodluck untuk mini GA ni.



Segmen : Mini Topup Giveaway 2 By Jurnal Setiausaha Lelaki

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 15.6 - 15.7

Antara hadiah-hadiahnya ialah :

Top referral x 1 : Topup RM 20
Random x 12 : Topup RM 5 

Pemilihan pemenang ialah berdasarkan random.org.
Peluang nak menang 50-50, sesiapa pun boleh ^^ Jom support each other .



Giveaway [3] : 1st Anniversary Yana & Dean


1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2014 
Dengan ini Yana Pink Blossom melancarkan Giveaway [3] : 1st Anniversary 
Yana & Dean. Giveaway ni dianjurkan sempena menyambut genap setahun usia
perkahwinan Yana & Dean. 

[ Klik Banner Untuk Join ]


SENARAI HADIAH :-

5 buah Al-Quran + DVD (Tafsir + Tajwid) x 5 pemenang (Random.org)
Cash RM20 x 1 pemenang (Top Referral)
Cash RM20 x 1 pemenang (Ucapan Paling Kreatif & Menarik)


UCAPAN UNTUK YANA & DEAN :-



Mengapa manusia diciptakan oleh Allah berpasang-pasangan ?

"Dan segala sesuatu Kami ciptakan berpasang-pasangan supaya kamu MENGINGAT 
AKAN KEBESARAN ALLAH".Adz-Zaariyat : 49

“Hai sekalian manusia, bertakwalah kepada Tuhanmu yang telah menciptakan kamu dari 
diri yang satu (Adam), dan daripadanya Allah menciptakan isterinya (Hawa); dan daripada 
keduanya Allah MEMPERKEMBANG BIAKKAN laki-laki dan perempuan yang 
banyak" ---setelah itu Allah mengulangi perintahnya untuk bertakwa--- "Dan bertakwalah 
kepada Allah yang dengan (mempergunakan) nama-Nya kamu saling meminta 
satu sama lain, dan (peliharalah) hubungan silaturrahim. Sesungguhnya Allah selalu 
menjaga dan mengawasi kamu.” An-Nisaa’: 001.
diharapkan dengan mengingat ingat kebesaran Allah yg terdapat pd penciptaanNya 
ini kita mjd org yg bertakwa dan menghasilkan 
keturunan yg bertakwa pula.

Pada hakikatnya mereka (perkara yang berpasang-pasangan) itu adalah segolongan 
walaupun berbeza hikmah lagi faedahnya, namun apabila mereka dipasangkan antara yang 
satu dengan yang lain nescaya sungguh..tiadalah mereka dapat dipisahkan dan 
jangan pula engkau pisahkan, melainkan demikianlah 
Fitrah lagi ketetapan ALLAH bagi makhluknya.


Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim ...
Tuhan yang menguasai langit dan bumi. Tuhan yang satu,
ku bermohon padaMu Ya Allah, kau sentiasalah limpahkan taufik rahmat barakah
lindungan dan kesihatan rezeki dan hidayah serta redhaMu kepada 
pasangan ini yang telah menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yang pertama.

Ya Allah, Tuhan yang telah menyatukan hati pasangan ini, 
Engkau campakkanlah ke dalam hati mereka perasaan kasih sayang
antara satu sama lain sebagaimana Engkau satukan hati nabi Muhammad SAW
dengan Saidatina Khadijah R.A


Allah Yang Maha Besar ..
Engkau jadikanlah mereka pasangan yang saling melengkapi antara satu sama lain.
Permudahkanlah urusan mereka sepanjang menempuh kehidupan di dunia ini sebagai
pasangan yang tabah dan taat kepadaMu hingga ke Jannah . Permudahkan juga
bagi mereka untuk mendapatkan zuriat dan waris yang akan terus
menyambung generasi mereka yang akan mendatang. Jadikan zuriat itu
anak yang soleh serta solehan yang taat kepada kedua-dua ibu bapanya dan
sering mendoakan kesejahteraan dan memberikan satu sinar kebahagian
dalam rumah tangga pasangan ini.

Akhir kata, Kak Yana dan suami, selamat menyambut ulangtahun pertama ^^
InsyaAllah segala urusan dipermudahkanNya serta bakal dikurniakan zuriat sulung
tak lama lagi. Tiada yang mustahil dengan kuasa Allah. Jika Dia mengkehendaki
sesuatu itu, maka jadilah. Terus berdoa agar hasrat dan keinginan kita itu
dapat ditunaikan dengan izinNya. Wasalam.

Buah rambai tumbuh dihutan
Dihujung ranting buahnya lebat
Mari beramai kita doakan
Semoga pasangan ini kelak mendapat zuriat

InsyaAllah.. Amin Amin Ya Rabbal Alamin Ya Allah. 

*Nota : Semoga bloggerista semua sudi support GA ni dan mendoakan yang terbaik buat kami Yana & Dean. Semoga dengan doa-doa daripada kalian, impian Yana & Dean akan tercapai. Insyaallah.



Thursday, June 19, 2014

FIRST GIVEAWAY BY DOUBLE D

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 29 June 
Pengumuman pemenang : 3 Julai

Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan ialah :

Gambar edit by Double D ×2
Tag name edit by Double D ×2
Tag name by Aina Nabila ×3
Keyboard untuk Android by Ika Fauzi ×10
Gambar edit by Nurin Edlyna Elyn ×2
Sijil, id card dan edit gambar by Syahidatul Farhanah ×2
Tag name with kata-kata semangat by Double D ×3
Header untuk blog by Aina Nabila ×2
Tab menu untuk blog by Aina Nabila ×3

## Jika penyertaan lebih daripada 20 orang peserta, kemungkinan hadiah akan
ditambah. Mungkin berupa sebuah novel :

1. Projek Memikat Suami
2. Teman Lelaki Upahan 

Pemenang dipilih berdasarkan :
   
2 pemenang utama (top referrral)
3 pemenang saguhati (random)

Jom semua support GA ni.. Syarat senang je.. Sape-sape pun boleh menang.


Top Commentators Giveaway by Shikin@Nazeck.

<< klik banner di atas untuk join >>

duedate : bakal tamat pada bila-bila masa

PEMILIHAN PEMENANG :
Top commentator - 
1 box KWhite38 collagen (RM120) + 
2 Shiseido Mask (RM5).

2nd - 10th: 
2 KWhite38 collagen (RM12) +
1 Shiseido Mask (RM2.50)

Random.org :
 1 KWhite38 collagen X 20 person 
1 Shiseido Mask X 15 person 

Wednesday, June 18, 2014

Segmen Blogwalking Summer Break

<< Klik banner jika berminat nak join >>

duedate : 30.6.2014

Dilanjutkan sehingga 14 Julai !!!

Antara hadiahnya ialah :

Tasbih digital x1
Bloglist Julai 2014 (5 blog)
Mungkin bertambah kalo ada rezeki


GIVEAWAY SIREH LOVELY CARES 2014

<< klik banner jika berminat nak join >>

Duedate: 19.7.14 

Hanya dengan 3 langkah mudah, sesiapa pun mampu bergelar pemenang ! Jom sertai
GA ini sebelum terlambat.. Pemenang ditentukan oleh encik Random.org

Senarai hadiah :

Sireh Lovely Cares x 3
Topup RM 5 x 2
#hadiah akan ditambah menigkut penyertaan 


Monday, June 16, 2014

Miss June Giveaway

[klik BANNER untuk join]

Senarai hadiah:

Top Referral:

Teddy Bear atau
Earphone Beats.by dr.dre

Cabutan bertuah:

Brooch
Bookmark
Pencil Case
3x Keychain
Sikat Sunsilk
Button Badge
Fridge Magnet
Colourful Paperclips
3x Savee Sleeping Paper Mask
2 Pin Shawl + Iphone Shoe Stand
Tissue Case + 3 Mini Hairclips + Pemadam Faber Castell



Sunday, June 15, 2014

Giveaway By Iraa

<< klik banner di atas jika berminat nak join >>

duedate : 7.8.14

Pemenang dipilih melalui cara cabutan undi random.org
Senarai hadiah-hadiahnya ialah :

Topup RM 5 x 2
Chocolate Fate & Date (sekotak = 50peket) x 1
Brooch cute (sepasang) x 1
Novel Cinta 3 Suku Karya Herna Diana x 1
Shawl Glitter x 1
Skinny Jeans x 2


The Basic Love Giveaway

<< klik banner di atas jika berminat nak join >>

Bakal tamat pada 15 June 2014 GA ini akan dibatalkan jika penyertaan
kurang daripada 45 peserta ! So, tunggu apa lagi jom memeriahkan lagi GA
ini yang memang menawarkan hadiah yang sangat lumayan ^^

Tiada acc. twitter dan pengguna rangkaian celcom

Saya tag mereka yang telah membaca entry ni dan mereka di bawah :
http://kakaktiricinderella-stories.blogspot.com/
http://eatmakeread.blogspot.com/
http://zahrenn.blogspot.com/
http://ohsehunwifeyy.blogspot.com/

p/s : entry ini bakal diupdate !!! Ini bukan entry kekal. Harap maklum


GIVEAWAY SAJE-SAJE

<< klik gambar di atas jika berminat nak join >>

duedate : 18 June ataupun lebih awal *bergantung kepada penyertaan**

Senarai hadiah ? Hadiah ditawarkan memang terbaekk lah !  ^^
Sesiapa yang belom join tu, jangan sampai terlepas suda 



GiveAway By Nana

<< klik banner kiut di atas jika berminat nak join >>

Duedate : tidak dinyatakan

Sorry, tapi boleh bagi link acc IG Nana tak ? Sebab sy dah cuba tapi
acc name tu : not found. Alternatif lain, maybe Nana boleh bagi
link IG Nana tu. Ataupun, acc IG tu salah. ^^ Pepun, nyatakan di cbox
saya sebarang maklumat baru okeyh.

#satu lagi, kenapa tak boleh nak comment ye ???


1st Giveaway by Airin

<< Klik banner di atas jika berminat nak join >>

Tamat : 19 Julai

GA ini akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 45 orang peserta.
Hadiah yang ditawarkan pun sangat menarik untuk 1st GA ! ^^ Untuk melihat
senarai lengkap hadiah, boleh ke link di bawah :


Apa-apa GA/segmen/contest pun mesti ada syarat penyertaannya kan?
Sedangkan nak masuk tandas pun kena bayar RM 0.50 *takadakaitanlangsung =='
Berikut merupakan syarat-syarat penyertaan :

1. Warganegara Malaysia [tulen ye.. no half-half]
2. WAJIB ada blog dan facebook [dan tulis pun wajib..jangan kata sunat]
3. Follow blog INI [blog penganjur]
4. Buat satu entry yg bertajuk "1st Giveaway by Airin" dan review
tentang blog saya [blog penganjur . Berapa harakat panjang pendek entry tu
terserah kepada peserta. Nak komen/kutuk/puji, dipersilakan ^^
5. Like, follow, share pic, blog, instagram, twitter, dan facebook sponsor.
6. Berlaku jujur sangat digalakkan. 

#tiada twitter mahupun instagram, anda masih boleh join GA ni.
Syarat selanjutnya, just klik banner di atas. Sekian.



Review Khas : The Story Of Me


Assalamualaikum yoraebun ! Anyonghaseyo readers... Disebabkan salah
satu daripada syarat GA ini untuk buat entry penyertaan plus review blog pengajur
iaitu adik Khairina Aida, so lets begin ^^


Blog title : The Story Of Me
Owner : Khairina Aida
Extra[s] : 14 y/o, aktif dalam dunia blogging, love KPOP and Running Man ! 

Well, ini bukan 1st time saya menjejakkan kaki ke blog Aida*suka hati je panggil Aida
hehe Akak panggil Aida okeyh ? ^^ Secara rasminya dah menjadi followers yang
ke-20 pada 3 June 2014 jam 10:56 p.m. 

Alhamdulillah blog ni amat ringan semasa nak loading. Tak ambil masa yang lama
pun dan sangat melegakan hati. Blog Aida for me, kemas, teratur, tersusun.
Sangat-sangat tak serabut dan juga pemilihan warna blog sangat menarik.
Berlatar belakangkan corak floral yang cute plus comel menjadikan blog Aida
tampak ceria dan sangat sedap mata memandang.

<< motif letak gif ni ? saje jer.. Aida kan minat RM hehe ^^ >>

Okey, setelah dikaji, membuat research, secara rumusannya, Aida ni seorang
yang sangat caring . Kenapa ? Sebab Aida suka sharing tutos, tips, yang for me
amat berguna dan bawa manfaat bersama . Sharing is caring kan .. XD
Tak semua orang rajin nak buat entry panjang berjela, yang ajar dari A-Z ni.
Bukan sahaja tutorial mengenai blog, namun ada jugak tutos berkenaan cara nak
download video dari youtube : cara nak downloaf video dr youtube

Selain tutos berkenaan blog dan download ni, Aida pun kerap jugak beri
tuto berkenaan editing bagai nih.. Nak tengok entry berkenaan editing ataupun entry
apa sahaja, boleh ke ruangan 'label' .


Tutos, tips.. apa lagi yang korang cari ? Ahah ! Freebies.. ada.. jangan risau..
Aida ni pun rajin nak bagi freebies header.. free free je tau.. Tanpa bayaran.
Selain tu, Aida ni jugak ada menjoinkan diri untuk menyertai beberapa GA dan
pernah memenangi salah satu GA yang disertai tu ! Tahniah dear ^^


Secara keseluruhannya, blog Aida ni memang layak untuk dilabel sebagai
sebuah blog. Almaklumlah.. Dah setahun lebih usia blog Aida kan ? Is still okey,
dan still ada masa kalau Aida nak tambah bilangan followers. Aida nak tahu
tak salah satu cara yang termudah nak tambah followers dalam masa yang singkat ?
Aida just rajinkan diri untuk join segala GAs, contest, segmen yang dianjurkan.
Konfem-konfem bilangan followers Aida akan meningkat dalam masa yang singka.

Selain tu, Aida boleh rajinkan diri untuk berblogwalking, comment di blog
orang lain.. Jangan lupa tinggalkan jejak Aida bila dah 'melawat' blog orang lain
tu tau. InsyaAllah, hasilnya akan memuaskan.

Sebelum berakhirnya review yang tak seberapa hebatt dari Kak Anies, di sini
ada beberapa cadangan untuk mencantikkan dan menjadikan blog Aida
lebih bertambah menarik dari kebiasaannya.

1. Tukar header blog yang baru.
2. Tukar 'style' blog archieve kepada : hierarchy

Sedikit penerangan. Header blog Aida nampaknya kurang sesuai dengan
theme blog dan juga tampak sangat simple. Kebiasaannya, para pembaca akan
lebih tertarik dengan header sesuatu blog itu sebelum membuat keputusan
sama ada mahu meneruskan sahaja ataupun terus meninggalkan blog itu.
Namun tak semua yang berbuat sedemikian ^^ 

InsyaAllah, nanti kalau kak Anies ada masa dan kelapangan waktu, kak Anies akan 
hadiahkan satu header untuk Aida. Terpulang untuk Aida nak buat apa dengan
header tu pulak. hihi Seterusnya, better Aida tukar style blog Archieve Aida
kepada hierarchy supaya readers lebih senang nak membaca entry yang lepas.

Sekarang Aida menggunakan style 'drop-down menu'. Untuk mengubah ,
Dashboard > Layout > Blog Archieve dan tukar style nya.


Baiklah, itu sahaja review merapu dari saya. ^^ Maaf jika berlaku 
penggunaan bahasa yang kasar ataupun sewaktu dengannya. Buat Aida,
goodluck untuk 1st GA ni dan kak Anies doakan GA ni akan berjaya dan
semoga Aida terus sukses dalam dunia blogging ni mahupun di
dunia yang realiti. Akhir kata, harap diampunkan jika berlaku kekasaran,
terasa hati dengan review dari diri ini.. ku hanya insan biasa yang
tidak lari dari melakukan kesilapan *berdrama pulak !hehe






Giveaway Nisfu Sya'ban

<< klik banner di atas jika berminat >>

Bakal tamat pada 1 Julai 2014

Mencari 4 pemenang bertuah ! GA ini akan terbatal jika penyertaan kurang
daripada 20 orang penyertaan .Antara hadia-hadiahnya ialah :

Bedak thanakha x 2
notebook cooler (pink) x 1
eyeliner mary kay x 1



Friday, June 13, 2014

2nd Simple Giveaway SZL

<< klik banner jika berminat nak join >>

Tamat 16/6/2014

5 pemenang bertuah dicari ! 



First Giveaway : Fariza - Warna-warni Kehidupan

<< klik banner colourful di atas jika berminat nak join >>

Bakal tamat pada 30 June ni. Syarat yang sangat simple. Dan 
hadiah yang ditawarkan pun sangat menarik ! Jom
semua memeriahkan GA ni yang memang awesome ^^


Segmen Blogwalking & Bloglist by Aniesa Ahmad

<< klik banner di atas jika berminat nak join >>

Berlangsung selama 2 minggu sahaja. Bakal tamat pada 20hb June.
Semua peserta akan dimasukkan di dalam blogslist selama 2 bulan. Kalo
penyertaan menggalakkan, hadiah mungkin akn ditambah ^^

Blog Kak Aniesa sangat goergeous baq hang ! hehe Sangat kemas
dan teratur. Plus, penggunaan font yang jelas dan memang senang giler nak baca.
Keep it up sis ^^


Thursday, June 12, 2014

Salam Kenalan Dari Blogger NotaShalimar

<< klik banner di atas jika berminat nak join >>

12 June - 30 June 2014

Syarat yang teramat simple ! Jangan lepaskan peluang anda untuk mejadi
salah seorang peserta yang bertuah untuk memenangi hadiah berikut:

tudung bawal + kerongsang
tasbih handmade
fridge magnet
rantai tangan

p/s : 10 peserta terawal akan dimasukkan dalam bloglist tau ^^

1st Giveaway by Taochenlay

<< klik banner jika berminat nak join >>

Dijemput semua Malaysians bloggerian only untuk join GA yang menawarkan
hadiah yang memang jjang ni !!! Semua rules saya dah ikut . 

Account SNS : 
Twitter : tak ada
Facebook : Anis AnsyaKimc
Instagram : Anisyamirlee7o

Saya tag mereka yang hebatt :

Prizes :
GRAND PRIZE/TOP PROMOTER (1 winner)
1x Any Kpop Mini or Single Album - normal edition

LUCKY DRAW (9 winners)
1x Infinite/EXO T-Shirt
1x RM10 topup
2x Header for Bloggers
1x Event Card Set for Gurupop user

Notes : 
- More prizes will be added if the participants are more than 100 people
- Winners will be choose using random.org

Yang lain done ^^ Gooddluck for your 1st GA dear XD



Monday, June 9, 2014

Kpop Giveaway by Syaniz

<< klik banner di atas jika berminat nak join >>

GA ini berlangsung selama 2 minggu sahaja . Mungkin tarikh akan dipercepatkan
mengikut keadaan ^^ Mencari 2 pemenang bertuah. Pemenang akan dipilih
melalui random.org dan bakal membawa pulang :

Album Kpop Pilihan Masing-masing (korea sahaja) x 1 pemenang
Album Kpop Pilihan Masing-masing x 1 pemenang

Saya tak ada twitter XD Dan 3 buah kumpulan yang saya minat ialah :
1. CN Blue
2. EXO : Forever 12
3. SHINee

Dan ultimate bias ialah : Lee Jong Hyun




Giveaway Beads & Pearls June 2014

<< klik banner di atas jika berminat untuk join >>

Bakal tamat pada 21 June 2014. Mencari 2 orang pemenang bertuah.
Pemenang dipilih melalui random.org. GA bakal dilanjutkan jika penyertaan
kurang daripada 50 orang peserta ! Jom support GA ni kerana hadiah
yang bakal dimenangi memang mashukk .

1st : Shawl Manik, Lace dan Swarovski Stones (Warna Hitam)2nd : Shawl Manik, Lace dan DMC Stones (Warna Hijau Tiffany)

2nd Giveaway Saya Nak : Striped Skirt

<< klik banner di atas jika berminat >>

Bakal tamat pada 16 June 2014. Pemilihan pemenang berdasarkan random.
Syarat yang sangat simple, rugi kalo tak ambil bahagian ^^

Saya nak striped skirt. Semoga murah
rezeki saya.

Friday, June 6, 2014

G.A By Farahdeena Fisal

salam and hye people :),
farahdeenafisal.blogspot.com sedang bermurah hati ingin memberi hadiah kepada 
blogger-blogger yang sedang bergiat aktif pada masa sekarang.
Oleh yang demikian,terhasil lah giveaway by farahdeena fisal.
Penyertaan semua blogger amatlah dinanti-nantikan. !!

klik pada banner untuk join ;)

Nak menang hadiah ???
ikut langkah-langkah dibawah ini :

 buat post tajuk : G.A by farahdeena fisal
 copy code di box bawah ini dan paste kan di bahagian HTML post @ klik pada banner 
 follow SINI &  SINI 
 senaraikan link url blog blogger-blogger yang lain (seramai yang boleh ) dan tag kan 
kepada mereka.

 Hadiah akan diberikan berdasarkan senarai link url blog paling banyak dan ikut 
semua syarat- syarat.
 Mangsa tagged ialah seperti berikut :

26. http://wnamstar.blogspot.com/
27. http://jueliana-koreanworld.blogspot.com/
28. http://mellyareenza.blogspot.com/
29. http://shapurpleungu.blogspot.com/
30. http://eikingg.blogspot.com/
31. http://beloglistaimifiqa.blogspot.com/
32. http://halimatussaadiah-itus.blogspot.com/
33. http://bluepinkiey.blogspot.com/
34. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/
35. http://reenadila.blogspot.com/
36. http://25april2011.blogspot.com/
37. http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/
38. http://www.diarijejakahangat.com/
39. http://www.kisahsidairy.com/
40. http://madihahdaisy.blogspot.com/
41. http://hunyieda.blogspot.com/
42. http://syiralokman.blogspot.com/
43. http://sueakgogeous.blogspot.com/
44. http://tengkushira.blogspot.com/
45. http://sandakanzone.blogspot.com/
46. http://syahmizaludin.blogspot.com/
47. http://taochenlay.blogspot.com/
48. http://asyuasyuranovelis.blogspot.com/
49. http://iolacaviarofficial.blogspot.com/
50. http://impossibletothinknow.blogspot.com/
51. http://atiqahamelya.blogspot.com/
52. http://irenevaleriena.blogspot.com/
53. http://pykazamberi98.blogspot.com/
54. http://yoursweetsourlife.blogspot.com/
55. http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/
56. http://cahayakasih90.blogspot.com/
57. http://exolovelovelove.blogspot.com/
58. http://supersagaaaa.blogspot.com/
59. http://weareoneexomember.blogspot.com/
60. http://www.uqeyblogger.blogspot.com/
61. http://slaveofthealmightyallah.blogspot.com/
62. http://budakpeliksstory.blogspot.com/
63. http://eyqayushaiza.blogspot.com/
64. http://www.ciklisa.com/
65. http://syxfiqxnissx.blogspot.com/
66. http://hanisharis.blogspot.com/
67. http://ku-muslimah-biasa.blogspot.com/
68. http://noorecha.blogspot.com/
69. http://ainariffins.blogspot.com/
70. http://theonlygirl98.blogspot.com/
71. http://keyranazleen.blogspot.com/
72. http://pinkiesmemo.blogspot.com/
73. http://rikochikatodain.blogspot.com/
74. http://myimpiannaad.blogspot.com/
75. http://mydreamhigh123.blogspot.com/
76. http://keranaakumalu.blogspot.com/
77. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/
78. http://funnyvelove.blogspot.com/
79. http://alyanimatshah.blogspot.com/
80. http://www.fardiyah.blogspot.com/
81. http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
82. http://jomsantaisekejap.blogspot.com/
83. http://adna2029.blogspot.com/
84. http://aliya30.blogspot.com/
85. http://nineight.blogspot.com/
86. http://ciknurepaa.blogspot.com/
87. http://zakira-afina.blogspot.com/
88. http://nothingmuchbutyeah.blogspot.com/
89. http://farahaanna.blogspot.com/
90. http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/
91. http://kaktusoren.blogspot.com/
92. http://nanakimie.blogspot.com/
93. http://aineddihar.blogspot.com/
94. http://drshikinzainal.blogspot.com/
95. http://fiqadira.blogspot.com/
96. http://nad2nadzirah.blogspot.com/
97. http://sitracey.blogspot.com/
98. http://lucky-charlotte.blogspot.com/
99. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
100. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/
101. http://theppgirl.blogspot.com/
102. http://frhrn.blogspot.com/
103. http://leeya-gimmick.blogspot.com/
104. http://littlestory-in-smallworld.blogspot.com/
105. http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/
106. http://norshamimi.blogspot.com/
107. http://www.aimisyahirah.com/
108. http://www.dayangdeno.com/
109. http://justforfund.blogspot.com/
110. http://www.girlzowey.blogspot.com/
111. http://notashalimar.blogspot.com/
112. http://intaib.blogspot.com/
113. http://sheerachocolate.blogspot.com/
114. http://salinasafea.blogspot.com/
115. http://aliatulaiman.blogspot.com/
116. http://ninahaniadin.blogspot.com/
117. http://hudaabasri.blogspot.com/
118. http://strawberriycoklat.blogspot.com/
119. http://zafarah.blogspot.com/
120. http://atiezakaria.blogspot.com/
121. http://www.ayuinsyirah.my/
122. http://shafiquestevenson.blogspot.com/
123. http://strawberrysgurls.blogspot.com/
124. http://rabiabiz79.blogspot.com/
125. http://zxcvbnmml.blogspot.com/
126. http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/
127. http://smilestoryyismine.blogspot.com/
128. http://sallyyatiey.blogspot.com/
129. http://pelangiraudhah.blogspot.com/
130. http://akuorangkecilengkauorangbesar.blogspot.com/
131. http://luviza-98.blogspot.com/
132. http://sukasukianiss.blogspot.com/
133. http://gadiskimchi.blogspot.com/
134. http://geeazielove4eva.blogspot.com/
135. http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/
136. http://famf-tower.blogspot.com/
137. http://satujanjikita.blogspot.com/
138. http://amielovely525.blogspot.com/
139. http://manislolipop47.blogspot.com/
140. http://alynnazfiz.blogspot.com/
141. http://fatin-rose.blogspot.com/
142. http://thetyrexblog.blogspot.com/
143. http://twinkleeestar.blogspot.com/
144. http://fuzamusa.blogspot.com/
145. http://www.izzaati.com/
146. http://hargasetkurus.com/
147. http://hidupmauchillbeb.blogspot.com/
148. http://meetweirdo.blogspot.com/
149. http://diaryzakiah.blogspot.com/
150. http://ayuuznurinda.blogspot.com/
151. http://dewichan1004.blogspot.com/
152. http://luvmywonderland.blogspot.com/
153. http://imashue.blogspot.com/
154. http://flawlesssakura.blogspot.com/
155. http://bebelancikchokie.blogspot.com/
156. http://wancrazykid.blogspot.com/
157. http://exoticowner-aiesyah.blogspot.com/
158. http://kechik-duniakudisini.blogspot.com/
159. http://sepetungu.blogspot.com/
160. http://syuhadabaharudin.com/
161. http://fifybaro.blogspot.com/
162. http://firzanahazhar1.blogspot.com/
163. http://anne-nurain.blogspot.com/
164. http://sayaabel.blogspot.com/
165. http://ariescape.blogspot.com/
166. http://diariesofkigdom.blogspot.com/
167. http://sitiyangmenaip.blogspot.com/
168. http://adriana-contestga.blogspot.com/
169. http://quebecity.blogspot.com/
170. http://giveawaybloggies.blogspot.com/
171. http://rahsiahatikuyangtidakkufikirkan.blogspot.com/
172. http://malfoy-xoxo.blogspot.com/
173. http://hazinranamir.blogspot.com/
174. http://joey39.net/
175. http://speedfreaktanthrum.blogspot.com/
176. http://eykagreys0n.blogspot.com/
177. http://alongwawaerna.blogspot.com/
178. http://aadhirahfarhana.blogspot.com/
179. http://pinkgajahstory.blogspot.com/
180. http://sj205.blogspot.com/
181. http://syahidahfadilah.blogspot.com/
182. http://acikidah.blogspot.com/
183. http://syafirasaufi8.blogspot.com/
184. http://kakijoincontest.blogspot.com/
185. http://fishachan.blogspot.com/
186. http://naniedean.blogspot.com/
187. http://ehhzafirah.blogspot.com/
188. http://alkisahnyasebuahcerita.blogspot.com/
189. http://nuyushahidarahim.blogspot.com/
190. http://raingers90.blogspot.com/
191. http://www.azhafizah.com/
192. http://zierwazainal.blogspot.com/
193. http://eika-amd.blogspot.com/
194. http://myra-zone.blogspot.com/
195. http://syahirahvaliant.blogspot.com/
196. http://darlingninie-cgl.blogspot.com/
197. http://ohmysecondblog.blogspot.com/
198. http://aniszahirah87.blogspot.com/
199. http://sophieisa.blogspot.com/
200. http://yanakhai.blogspot.com/
201. http://wanaseoby.blogspot.com/
202. http://mrrightonblog.blogspot.com/
203. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/
204. http://najaha-abdillah.blogspot.com/
205. http://zyraroxx.blogspot.com/

Siapa-siapa yang nama tak ada pun boleh join ^^ Comment link nama korang di ruang comment
kalau nak dimasukkan dalam list okeyh. Terima kasih.