Friday, December 26, 2014

Mini Giveaway by Hanis Masturina

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 30 12 2014

Mencari 10 pemenang bertuah! Jangan lepaskan peluang ni XD



GA MYSTIC CITY BY BAJUWARNACOKLAT

<< klik banner untuk join >>

Duedate: 1 1 2015

Seorang peserta bertuah akan memenangi sebuah novel english bertajuk
" Mystic City by Theo Lawrence " Dijemput semua untuk memeriahkan lagi
GA by Bajuwarnacoklat.. XD



GIVEAWAY HUJUNG TAHUN 2014

<< klik banner untuk join >>

Duedate : belum diputuskan.

 PRIZES
[RANDOM WINNER]

1x Exclusive Bag5x Mystery Gift



1st Anniversary Giveaway Mind Meld

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 27 12 2014

Syarat yang simple je.. Jangan tunggu lama-lama.. nanti terlepas plak. ^^
Senarai hadiah boleh KLIK sini .



Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 30 12 2014

Saya tag : 1, 2 , dan 3. Dijemput semua untuk memeriahkan juga GA Beba Ifa kali
ni. Hadiah ditawarkan pun best-best.. ada teddy bear, topi, USB pendrive
dan banyak lagi ! Jangan terlepaasss XD

Mega Giveaway by Sya Domoru

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 31 12 2014

  • Blouse x 1 by Rexylla
  • Blouse x 1 by Mak Jah Closet’s
  • Telekung x 2 Jubah Muslimah Moden *New
  • Handsocks x 15 by Jubah Muslimah Moden *New
  • Selendang x 2 by Wir Aida
  • Cash RM 10 x 2 by Maishoppe
  • Keychain from Bandung x 1 by Nur Syazwani
  • Supplement Shaklee Chew Vitamin C x 2 by Maishoppe
  • Sophie Love Mirror x 1 by Be Fabulous with Sophie Paris
  • EXO - Die Jungs Unofficial Polaroid Set (30pcs) x 1 by A.M Kpop Shop *New
  • Random Badge (KPOP RELATED) x 3 by A.M Kpop Shop *New
  • Bap socks x 1 by Shiedah 
  • SD photocard x 2 by BB K-House
  • Pvc photocard Chen x 1 by Shiedah
  • Sticker Exo x 1 by Kshopaholic Mlysia
  • Sticker Infinite x 1 by Kshopaholic Mlysia
  • Sticker Super Junior x 1 by Kshopaholic Mlysia
  • Xoxo (EXO poster) x 1 by Choco K-pop Shop
  • Infinite goodies x 1 by Korean Shop Collection
  • Baju Overdose (EXO)long sleves x 1 by Nur Syazwani
  • Discount voucher 10% by Rexylla
  • Discount RM 10 x 1 for unofficial merchandise by A.M Kpop Shop *New

Pemilihan pemenang ialah berdasarkan top referral, dan random. Dijemput semua
untuk memeriahkan lagi GA ni yang bakal tamat dalam beberapa hari ni sahaja lagi !!



Friday, December 12, 2014

GIVEAWAY 2 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 20hb Dec 2014

Semua dijemput untuk memeriahkan lagi giveaway by Tengku Butang
Hadiah yang memang menarik XD Pemenang bakal dipilih melalui random.


GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

<< klik banner untuk join >>

Duedate : 19hb Dec 2014

2 x Naskah buku (seperti dalam gambar di bawah) + RM10 (cash@topup)

1 naskah buku (worth $29.95 U.S) + RM10 (cash@topup)


1 naskah buku (worth $29.95 U.S) + RM10 (cash@topup)

dan....

6 X RM10 (cash@topup)


Big Holiday Giveaway by Wani



Assalamualaikum and peace be upon you. ^^

http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/11/big-giveaway-by-wani.html
Big Holiday Giveaway by Wani

Senarai Hadiah.

Top Refferal (1 pemenang)

~1 Helai Halfmoon Bead Shawl x1 by Norhana Marsom
~Cash RM10 x1 by Yan Saflina

Random.org

~Topup RM5 x2 by Wani
~Mini Notebook x1 by Nurin Aqilah
~Topup RM10 x2 by Yana Afi
~Chewable Vitamin C Shaklee x2 by Fara Fadzil
~2 Brooch x2 by Buttons And Cuteness
~Hadiah Misteri x3 by Ruqaiyah Amanina
~Cash RM10 x1 by Yan Saflina
~Topup RM5 x4 by Hazrina Halim
~Topup Celcom/Maxis x1 by Idah Rashid
~Novel Remaja x2 by Anie
~Set Loom Bands x1 by The Lolly Shoppe
~Topup RM5 x1 by Yun Sing
~Cash RM10 x1 by Amalia Zakiah
~Topup RM10 x2 by Amalia Zakiah
~Topup RM10 x2 by Budak Bandung Laici
~Topup RM5 x1 by Syafiqatunnissa
~Voucher 10% Baju Ladya Shops x1 by Irah Syazirah
~Voucher RM5 di Cayesha Kpop Shop x2 by Shaira
~Voucher RM5 di Hijrah Malaika x2 by Shaira
~Review Blog x3 by Yun Sing

TARIKH TAMAT : 15 Disember 2014



Friends Give Away – by Aina Rahim

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 14 Dec 2014

Dijemput semua untuk memeriahkan giveaway by Aina Rahim kali ni yang
pastinya menjanjikan hadiah-hadiah yang lumayan XD


Tuesday, December 9, 2014

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM

Assalamualaikum...




Dengan ini bermula lah giveaway hujung tahun dari dianarashid.com dan sudi2 kan lah untuk sertainya kerana ada banyak hadiah menarik yang boleh kawan-kawan menangi.Berikut adalah senarai hadiah :-

Dish Wash Concentrate x 1 pemenang
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream x 2 pemenang
telekung lycra x 1 pemenang
topup RM10 X 3 pemenang
Fridge magnet London + keychain (1 pemenang) 
Fridge magnet Malaysia + keychain (1 pemenang)
Topup RM10 x 1pemenang
Fridge magnet cameron highland x 4 pemenang
Shawl x 1 pemenang
Topup Rm10 x2
1 paket Mykoko rm39/500g x 1 pemenang
2 voucher KFC x 1 pemenang
baju muslimah x 2 pemenang
wang tunai rm50 x 1 pemenang
Home Binder 2014 x 1 pemenang


Syarat-syaratnya...:-

1- Buat satu entry bertajuk " GIVEAWAY HUJUNG TAHUN BERSAMA DIANARASHID.COM"

2- Like semua facebook page penaja(wajib ):-



3- Follow blog penaja( wajib) :-

Fiza , Dila , Yumida , Parihh ,Eurukaseven , CekguNorazimah ,Veesandi  , Nadiah , Ujie , YatiAdam , Fizah@susunatursioca

4- Follow Instagram penaja (jika  ada)

@cikgunorazimah , @syidah_eda93

5- Add google + :-

Junainah   ,  Yumida

6- Tinggalkan link entry anda di entry ini 

jangan lupa letak kan link blog www.dianarashid.cm di bloglist anda supaya tak terlepas pandang apa2 update terkini.Tarikh tutup giveaway ini ialah pada 10-12-2014 .Pemenang dipilih melalui random.org .Keputusan akan diumukan sebelum 15-12-2014

Sekian..

MANIS GIVEAWAY BY MAMA DARWIISH

<< klik banner di bawah untuk join >>

Duedate : 15 Dec 2014


"saya nak hadiah topup RM10 rangkaian celcom"
#insyaAllah. semoga dimurahkan rezeki kat giveaway ni ^^ Jemput semua,
untuk memeriahkan lagi GA Mama Darwiish kali ni.





First Giveaway by Erza

First Giveaway By Erza 

*** sempena kelahiran putera kedua***




1. Wajib follow blog ERZA dan google+ follower



2. Wajib like fanpage Zaf's Outlet 

3. Buat satu entri bertajuk "First Giveaway by Erza" dan 
letak banner di atas, backlink ke entri ini



4. Tinggalkan URL entri korang di SINI

5. Siap dan good luck friends!!!


Holiday Giveaway By Khairunnisa Hassan

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : will be inform soon

  1. EXO Miracle In December Album [Korean Ver.] {1 winner}
  2. EXO Miracle In December Album [Chinese Ver.] {1 winner}
  3. EXO Overdose Album [Chinese. Ver] {1 winner}
  4. Earring {1 winner}
  5. Keychain {5 winners}
  6. RM5 topup {1 winner}
  7. 2 headers and
  8. 2 blog reviews


Sunday, December 7, 2014

Segmen Teka Teki By Zafirah & Pika

<< KLIK BANNER UTK JOIN >>


1)Bilakah hari jadi Pika 
*klu*
-sama bulan dengan zafirah iaitu bulan 11
-tarikh dekat-dekat je dengan birthday zafirah,takdela dekat sangat-sangat pon *dekat sangat je..hehe*
JAWAPAN: A)3


2)Bilakah harijadi Zafirah *klu*
-sama bulan dengan pika -aku ada buat entry pasal birthday aku,dan dekat situ ada jawapan dia (cepat pegi check dekat blog archieve)
JAWAPAN : B)1 

Sunday, November 30, 2014

Giveaway Zalora Voucher RM150 by SueAKGoGeous

Salam Sejahtera,


Jom sertai GA RM150 Zalora Voucher terbaik ni dari SueAKGoGeous.
Buat enam langkah-langkah berikut:

  1. Buat satu entri bertajuk 'Giveaway Zalora Voucher RM150 by SueAKGoGeous'.
  2. Publishkan entri tersebut dan masukkan URL ke ruangan komen di bawah.
  3. Follow blog SueAK.
  4. Follow Google Suriana abdul kadir.
  5. Klik sini sini sini sini sini dan sini tunggu sehingga hadis loading.
  6. Masukkan blog SueAKGoGeous ke dlm bloglist anda.

Satu pemenang utama akan mendapat Online Voucher Coupon Code dari Zalora bernilai RM150.


Manakala dua pemenang saguhati akan mendapat Marybrown Lunch Box.
Tarikh GA ini ialah dari 21/11/2014 sehingga 12/12/2014.
Tiga pemenang bertuah akan diundi dengan random.org dan akan dimumkan pada 13/12/2014.

1st GIVEAWAY ~ Sayang Anak ~ by MamaMuiz

<< klik banner comel di atas untuk join >>

15-30 November 2014

Syarat yang sangat simple ! Jangan lepaskan peluang untuk menjadi pemenang.
Hadiah yang bakal direbut ialah :

#setsayanganak dari Shaklee yang berharga RM 55 !! :)

Pemenang akan dipilih melalui khidmat random.org Jangan lepaskan
peluang selagi ada waktu XD



Giveaway Super Duper Awesome By Jaja

<< klik banner di atas untuk join >>

1/11/2014 - 1/12/2014

HADIAH

Hadiah Misteri 2x by Ruqaiyah
Bloglist Ever x2 by Izwani
Top up RM 10x2
Small pouch bag 2x By Beba Ifa
PVC Keychain 2x By Beba Ifa
Review blog x1 By Hazimah
Header x2 By Hazimah
Goody Bag 2X by Tracey
Sophie Nail Buffer 5 in 1 1X By Noyou
Topup rm5 2X By Wawa
Tasbih digital 2X By Wawa

 


Mini Lucky Draw Blog XDramaQueen

<< klik banner di atas untuk join >>

Pemenang akan dipilih melalui random.org. Nombor bertuah 
akan memenangi:

Hadiah pertama:
Baucer tunai RM50 rawatan Nu'della Malaysian Holistic Spa

Hadiah kedua:
Rantai Lovisa J. Crew Bubble.

Hadiah ketiga:
Set kosmetik mini Avon Simply Pretty (gincu dan eyeliner)

Hadiah saguhati:
Losyen pelembab Vaseline Total Moisture 25ml



Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom



Assalamualaikum w.b.t.


Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom secara rasminya dilancarkan hari ni. Giveaway ini adalah bersempena dengan sambutan hari lahir Yana pada 17 November ni. Alhamdulillah, masih berpeluang untuk menyambut hari lahir pada tahun ni...Insyaallah. 

Giveaway ini akan berlangsung sepanjang bulan November sahaja iaitu pada 1 November 2014 (12.01 am) hingga 30 November 2014 (11.59 pm). Jadi semua bloggerista yang cantik, manis, kachak dan hensem...Yana sukacita menjemput korang untuk join GA ni yer. Bagi menghargai penaja-penaja yang baik hati untuk menaja hadiah-hadiah GA ni, so...korang kena lah ikut syarat di bawah yer :-

SENARAI HADIAH :

Mystery Gift x 1 Top Referral [Yana Afi]
Blog Review x 2 dan Bloglist x 3 [Syira Lokman]
Kain Telekung Sulam x 1 [Hasrul Hassan]
1 Mineral Eye Colour Mary Kay + 1 Free Facial dan 1 Lip Applicator Mary Kay + 1 Free Facial
[Sofuriah Hashim]
Topup RM5 x 2 [Syahira Nadia]
Topup RM5 x 1 [Izwani Eliyana]
Barangan Kosmetik x 1 [Love Lissa]
Shawl x 1 [Amy Shah]
Blog Review & Bloglist x 3 [Wadhihah Hadi]
Novel + Autograf Penulis Eksklusif x 2 [Anies] 

Nak join? Klik Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom.
Good Luck!!!


GIVEAWAY RM100 Untuk Seorang Pemenang Bertuah

GIVEAWAY November . Bermula hari ini sehingga 5 Disember 2014.


Klik banner untuk join

Senarai filem melayu yang akan ditayangkan di pawagam pada penghujung 2014/2015

  • cicakman 3
  • dendam orang mati
  • anak jantan
  • lelaki harapan dunia
  • manisnya cinta di cappadoccia
  • hanyut 
  • gila baby
  • nota
  • suami aku ustaz
  • balun
  • bravo 5
  • hantu bungkus ikat tepi
  • dollah superstar
  • juvana 2
  • kelibat
  • tuli sekampung
  • terbaik dari langit
  • 1,2 jaga

Syarat-syarat penyertaan :

  1. Copy kod HTML dan paste kan di entry
  2. Tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan
  3. Follow blog Portal Pengembara Jalanan di Google Friend Connect
  4. Tinggalkan link url entry korang di ruang komen.
  5. Link kan banner ke entry ini



Sunday, November 23, 2014

1st Giveaway By EM

<< klik banner di atas untuk join >>

Berlangsung dari 1.11 - 28.11. Manakala pemenang akan diumumkan pada
3.12.14 Semua dijemput untuk memeriahkan GA ni. Konfem hadiahnya mmg lumayan XD

Lebihh 20++ untuk direbutt. Jom join sebelum terlambat !!!




Nah 1st GiveAway By Anamizu

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 28.11.14

Dengan 4 syarat mudah, anda mungkin berpeluang untk memenangi topup FREE !
Pastikan, complete semua syarat yang dah ditetapkan tu ye.

HADIAH ! HADIAH ! HADIAH!
Topup RM 5 = 7 pemenang

PARA PENAJA 
Zumal  = Topup RM 30 X 1 pemenang  UPDATED : RM5 X 6 pemenang
Yui  = Topup RM 5 X 1 pemenang 
bookmark craft Nurul Yui Collection X 1 pemenang
Scha = 3 set tudung X 3 pemenang [NEW UPDATE!]



SHORT GIVEAWAY BY EFFAFARHANA

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 26.11.14

Jom semua dijemput untuk memeriahkan lagi short GA by EffaFarhana.
Btw, congrates sis for ur convocation XD



First Giveaway by Kamamimi



First Giveaway by Kamamimi

Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari!
Saya tagged sahabat-sahabat yang datang berkunjung di blog sy untuk memeriahkan
lagi 1st GA by Kamamimi. Show ur support guys XD

Ditaja oleh :
Kamamimi | Nur As | Kasut Kusut | NaD Dea | Mohd Noor Shawal | BudakVanilla | Syahirah  Valiant | Cik N.A | Kemanyerla | Mrs. A | Norihan bt Yusuf | Allene | Chocake watie's kitchen | Iola | Budak | Frau Lisa | Nurashikin ZA |


23 November 2014 - 23 Disember 2014

Friday, October 31, 2014

Giveaway Pertama SitiSab

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 3hb November 2014

Tag : Dijemput semua untuk join GA by SitiSab !!

Hadiah berupa wang cash bernilai RM100 untuk dimenangi. Jangan tunggu
lama-lama nanti terlepas plakk ^^



GiveAway by Gobokita : Aksara Biru

<< klik banner di atas untuk join >>

Syarat dan Peraturan :

1. Buat satu entry bertajuk "GiveAway by Gobokita : Aksara Biru "

2. Letak banner diatas dan dibacklinkkan ke entry AB.

3. Follow blog AB.
4. Like page Facebook GOBOKITA (Wajib)

5. Follow Instagram GoboKita (tak wajib, tapi siapa yang follow lebih diberi keutamaan)

6. Klik iklan Nuffnang diblog AB.
7. GiveAway berlangsung selama sebulan. Bermula 1 Oktober 2014 sehingga 1 November 2014 jam 11.59pm.
8. Pemilihan pemenang adalah secara random.
9. Tinggalkan link entry, nyatakan anda follower blog dan IG yang keberapa serta liker FB yang keberapa di ruangan komen dientry GA.


Hadiah :

3x Wideshawls
1x Marsjar Ori Mini
1x Marsjar Oreo Mini
6x Manik Hijab Pin



Thursday, October 23, 2014

First Giveaway by Zaki! Namaku

<< klik banner untuk join >>

tag : Awak, Yang, Bertuah !!

Giveaway ini akan berlangsung selama 3 hari saja. Pemenang akan dipilih 
menggunakan random.org. So tiada unsur ketidakadilan kan? Hehe. Pemenang 
hanya 1 orang sahaja. Hadiah merupakan kek lapis Sarawak yang 
diimport khas dari Sarawak untuk pemenang. Hik hik. So are you ready? 
Selamat berjaya buat korang semua! Pemenang akan diumumkan pada hari 
ahad dan pengeposan secepat yang mungkin menggunakan poslaju!

23.10.2014 - 25.10.2014 (11.59pm)

Giveaway By Sweetpea

<< klik banner untuk join >>


tadaaaa ~ ni lah harta benda yang paling-paling aku sayang .... setakat ni !!!
haha ^^ Ni hadiah pemberian abah untuk aku. Walaupun result SPM aku taksetaraf dengan
anak teruna sulung Che Ta, tak dapat merasa BMW.. dapat Sony Xperia Z1 pun
Syukur alhamdulillah sangat-sangat. Belum masanya lagi aku nak minta hadiah kereta
dengan mak pak aku =,= hihi Buat masa sekarang, smartphone yang diperlukan.

Sayang sangat dengan Sony ni sampai kan hari-hari lap sapu 'badan' dia . Hari2x baq hang !
hahaha XD Memang over. Dulu jelah, masa awal-awal beli. Sekrang, adalah dalam
2-3 kali sebulan. Eh , kira okey lah tu : D



Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang bermula pada jam 9.30 pagi 9 Oktober 2014 hingga 11.59 malam 28 Oktober 2014.Sepuluh blogger bertuah akan dipilih untuk memenangi Template Eksklusif untuk Bloglist dari cikkumbang.

Semua blogger dijemput untuk menyertai Giveaway ini sambil berkenalan sesama blogger.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow Blog Sponsor
CikKumbangAzhafizahSyiraLokmanDayangDeno

2. Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish.

5. Make sure korang tinggalkan link entri di ruangan komen INI & nyatakan Bulan Kelahiran korang untuk memudahkan Cik Kumbang letak di Bloglist mengikut Bulan Kelahiran plus boleh wish birthday nanti (x__X)

TARIKH TAMAT: 28 Oktober 2014

Giveaway 2014 Belog Cik Kumbang

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

Good luck!


Birthday Giveaway by EshaZara


Cara Penyertaan:
  1. Follow blog sponsor : EshaZara Healthy Blog
  2. Buat satu entry Birthday Giveaway by EshaZara
  3. Gunakan banner di atas, dan link kan ke entry giveaway ni
  4. Tinggalkan link entry anda di ruangan komen blog sponsor 
Senang kan? Hadiahnya....

Herbal Blend Multipurpose Cream Shaklee!! Apa yang best dengan herbal blend ni, boleh klik SINI.

2 tiub herbal blend menunggu bloggers yang bertuah. Tempoh giveaway bermula dari hari ini 14 Oktober 2014 sehingga 24 Oktober 2014. Pemenang akan diumumkan pada 25 Oktober 2014, 

on my birthday.


Tuesday, October 21, 2014

First Giveaway By Syafiyahluv.com

<< klik banner untuk join >>

Duedate : 31/10/2014

Pemilihan pemenang ialah berdasarkan random.org. Seramai 15 orang pemenang
dicari. Senarai hadiah seperti berikut :

1. OSTEMATRIX x 2 BOTOL 
2. ALFALFA (L) x 2 BOTOL 
3. NURSING PONCHO x 2 HELAI 
4. TUPPERWARE MICKEY MINNIE x 2 
5. CHEWABLE VIT C x 1 
6. PEPPERMINT GINGER x 1 
7. SHAWL x 5 HELAI (SPONSOR BY - JUNAIDAWATIE)

Mini Giveaway Tengkubutang bersama Embun Beauty House

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 31/10/2014

Pemenang dipilih melalui random.org. Hadiah yang ditawarkan pun menarik.
Tunggu apa lagi, jom semua support GA ni.. manalah tahu ada rezeki kan ^^ Amin.


G.A Daisy Shawl by Tea&Coffee's Lover

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 1/11/2014

Blogger Area Mega Give Away

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 31 October 2014

Semua syarat saya dah ikut. Fuh.. banyak memang banyak tapi kalau buat sikit-sikit
takterasa pun banyaknya. hihi ^^ GA ini ditaja oleh 61 orang sponsor !
Rugi bak hang kalau takjoin . 


Monday, October 20, 2014

3000 Followers Giveaway


< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 21 October 2014

Secara rasminya, giveaway ini dianjurkan oleh Nadratul Syazwana dengan 
kerjasama Nana Ameer, Norihan Yusof, Khairunnisa Hassan, Ayue Idris, Emi Amira, Miera Shafie, 
Annie de Yantie, Asha Hana, Nurul Imaniah, Farhana Ibtisam, Sya Nissa, Izwani Eliyana, Stylez Store House, Alsa Haslinda dan Etique

Birthday Giveaway by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all
Jemput Join


Klik Banner untuk Join

Birthday Giveaway by Shad dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh